You are here
Jakimi metodami przygotowywać jedzenie, żeby nie przybrać na wadze?
Każdy lubi dobrze zjeść, ale niestety nie każdy powinien. Jeżeli Twój brzuch wyraźnie odstaje, czas zadbać o to co jesz i jak przygotowujesz posiłek. Na szczęście nie musi to oznaczać rezygnacji z pysznych posiłków. Jedno z drugim da się połączyć. Jak to zrobić?
Author: Mahmoud Ghazayel
Source: http://www.flickr.com
Kolejna istotna rzecz to sama metoda przyrządzania dań.klikaj badanie sibo warszawa badanie sibo warszawaJeżeli tylko możesz, przygotowuj maksymalnie dużą ilość składników na parze. Dlaczego to takie ważne? Głównie z tego powodu, że nie użyjesz wspomnianego powyżej tłuszczu. Para to też dobry zastępnik dla tradycyjne gotowania. W czasie klasycznego gotowania wiele wartościowych witamin i minerałów dostaje się do wody, którą przecież wylewasz. Gotując na parze zyskasz danie zasobniejsze w sole mineralne a do tego pozbawione zbędnego tłuszczu.
Author: Oonhs
Source: http://www.flickr.com